Er du vores nye kommunikationspraktikant? 

Copenhagen Pride arrangerer events for LGBTI+-miljøet, herunder Winter Pride i februar, Pride-week i august og andre events i løbet af året. Vi er den største gratis Pride i Skandinavien og Danmarks største LGBTI+ menneskerettighedsarrangement.

Vi har plads i vores sekretariatsteam til en kommunikationspraktikant, der kan støtte vores kommunikationsaktiviteter på tværs af alle aspekter af vores organisation. Det vil være en fantastisk mulighed for at forstå, hvordan det er at arbejde i en organisation med fokus på LGBTI+-menneskerettigheder, afholde events, arbejde med en række eksterne partnere og arbejde på tværs af alle aspekter af kommunikation.

Pligter og ansvarsområder

Som vores kommunikationspraktikant vil du:

  • I samarbejde med sekretariatschefen skal du have et dagligt overblik over alle kommunikationsaktiviteter i forbindelse med Copenhagen Pride.
  • Hjælpe med at planlægge, skemalægge og administrere indlæg på sociale medier og besvare indgående forespørgsler fra offentligheden
  • Hjælpe med at redigere og opdatere hjemmesiden
  • Hjælpe med at besvare forespørgsler fra medierne og samarbejde med sekretariatschefen og forperson om at svare på dem
  • Samarbejde med vores specialiserede områdeledere, når de planlægger programmet for vores arrangementer, og hjælpe med at udvikle en plan for promovering af kampagner og arrangementer.
  • Under vores arrangementer skal du arbejde sammen med hele teamet for at støtte, at arrangementerne gennemføres efter planen.
  • Vær en del af vores »hands-on« sekretariatsteam, hvor vi alle arbejder sammen for at få opgaverne løst, når det er nødvendigt!

Hvis praktikopholdet er en del af dine studier eller et andet program, overvejer vi gerne at tilføje yderligere områder, hvis de kan støtte dig i dine studier.

Færdigheder og erfaring

Vi leder efter en person, der:

  • Er en holdspiller, der nyder at arbejde i et miljø med højt tempo
  • Er en god kommunikator, og som er flydende (niveau C2) på dansk i skrift og tale, og som har mindst niveau B2 på engelsk i skrift og tale.
  • Har erfaring med kommunikation i en professionel sammenhæng
  • Har interesse for kommunikation og ser det som en potentiel fremtidig karriere
  • Er engageret i sagen om LGBTI+ menneskerettigheder
  • Har ret til at arbejde i Danmark

Yderligere information

Vi vil gerne have nogen til at starte i begyndelsen af januar, men vi er fleksible med hensyn til datoer. Minimumslængden vil være til slutningen af marts 2025, men ideelt set foretrækker vi kandidater, der kan forpligte sig til seks måneder.

Det ugentlige timetal kan aftales til mellem 24 og 37 timer. Vores primære kontortid er kl. 10:00-16:00, men der må forventes en del arbejde uden for kontortid, især i vores eventperioder.

Det er en ulønnet praktikplads med base på vores hyggelige kontor i centrum af København. Vi ved, at det nogle gange kan være en fordel at arbejde hjemmefra, og det er helt fint med os.

Information om ansøgning

Send dit CV og et følgebrev senest fredag den 15. november til sekretariatschef Steve Taylor på [email protected].

Samtaler vil blive afholdt på Pride-kontoret i uge 48.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden